Ledig stilling som supply chain manager

Supply Chain Manager

DP Filter er en av landets største selskap innen levering av filter.

DP Filter holder til på Frakkagjerd i Førresfjorden, 1 mil øst for Haugesund. Her ligger vårt sentrallager, administrasjon og DP Butikken. Firmaet har 12 ansatte. Vi er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015 for kvalitet. Vi er også kvalifisert leverandør i både Achilles JQS (ID29622) og TransQ (ID203557). 

Kvalitet i alle ledd

DP Filter er autorisert norsk distributør av Donaldson Filtration, verdens største filterprodusent. Vi leverer filter fra anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Vårt markedstilpasset filterlagerer et av landets største. Vi har høy leveringsevne og hurtig levering.

DP Filter AS skal bli Norges beste på filterelementer og i den forbindelse bygger vi nytt lager og søker en Supply Chain Manager. Denne lederen vil være viktig i utviklingsfasen av nytt lager, utfylle i alle faser av våre leveranser, lageroptimalisering, innkjøp av varer og distribusjon.

Formålet med stillingen er å styrke forsyningskjeden i DP Filter AS med en profesjonell lagerstyringsressurs for å støtte organisasjonen. Rollen vil rapportere til Daglig leder. Som en del av forsyningskjedeteamet i DP Filter AS vil du ha en sentral rolle i utformingen av organisasjonen vår. Dette inkluderer å støtte organisasjonen med alle funksjonene som forventes av en Supply Chain Manager.

Hovedansvar – Hvordan vil du hjelpe oss å vokse?


Kompetanseprofil – Hvilke egenskaper har du?

Er dette jobben for deg?

Vi ønsker kun henvendelse på mail / via finn.no og din henvendelse behandles konfidensielt også ovenfor DP Filter AS hvis ønskelig.  Søknad vedlagt CV sendes snarest og senest 10.02.2021 til james@flowit.no. Vi har en pågående screening- og intervjuprosess, så vi oppfordrer deg til å sende søknaden allerede nå. Vi ser frem til å motta søknaden din!


Nyhetsarkiv