Åpning av DP Butikken 28/1-16

DP-BUTIKKEN_Logo_RGB (2)Dp Filterteknikk går motstrøms inn i 2016 og utvider både produktspekter og lokaler. Torsdag 28. januar åpnet selskapet ny butikk med salg av filter, batterier, start/dynamo, arbeidslys , olje og diverse rengjøringsutstyr.

—Vi selger årlig over 3500 artikler over disk fra vårt lager- og administrasjonskontor i Tysvær. Det uten at vi har tilrettelagt for butikkvirksomhet. Etterspørselen er etter hvert blitt så stor at vi nå har besluttet å åpne egen butikk, sier leder for butikkvirksomheten i Dp Gruppen, Petter Nistad.

Over 3000 filtervarianter
Som Vestlandets største aktør innen filter, kan Dp Filterteknikk skilte med over 3000 ulike filtervarianter på lager. Målgruppen er industri, maskinentreprenører og den maritime sektor. Selskapet er et autorisert Bosch verksted for dieselinnsprøyting.

—Vi tilpasser oss markedet og utvider i takt med økt etterspørsel. I tillegg til butikken vil vi også utvide lageret vårt med ytterligere 200 kvadratmeter, samt forsterke vår satsing som en av de få gjenlevende verksted for overhaling av diesel innsprøytningsutstyr, sier Nistad.

Lokal tilstedeværelse
Dp Filterteknikk er et tradisjonsrikt selskap med over 60 års historie. I dag utgjør Dp Filtersystem et nettverk av filterforhandlere i hele Norge. Sentrallager og administrasjon ligger på Frakkagjerd i Førresfjorden, én mil øst for Haugesund. Selskapet har også lager i Oslo. I tillegg er selskapet autorisert Bosch verksted for dieselinnsprøyting.

Pejman Sohrabi fra Donaldson Filtration fikk gleden av å åpne butikken.

IMG_3396IMG_3386IMG_3390IMG_3385IMG_3384IMG_3387IMG_3395IMG_3389Butikklokalene åpnet torsdag 28. januar og de besøkende fikk anledning til å treffe leverandørene fra alle produktene vi forhandler. Det ble gitt kursing i filter, olje og batteri.


Nyhetsarkiv