Om oss

DP Filter er en av landets største selskap innen levering av filter. 

DP Filter holder til på Frakkagjerd i Førresfjorden, 1 mil øst for Haugesund. Her ligger vårt sentrallager, administrasjon og DP Butikken. Firmaet har 11 ansatte. Vi er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015 for kvalitet. Vi er også kvalifisert leverandør i både Achilles JQS (ID29622) og TransQ (ID203557).

Møt våre ansatte

Kvalitet i alle ledd

DP Filter er autorisert norsk distributør av Donaldson Filtration, verdens største filterprodusent. Vi leverer filter fra anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Vårt markedstilpasset filterlagerer et av landets største. Vi har høy leveringsevne og hurtig levering.

Axel Johnson International

DP Filter er en del av Axel Johnson International, et globalt industrikonsern, som kjøper og utvikler selskaper i strategisk utvalgte nisjemarkeder, primært tekniske komponenter og industrielle prosessløsninger.

Bærekraft

En bærekraftig utvikling vil si en utvikling som tilfredsstiller behovene til menneskene som lever nå, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov.   Dp Filter AS er opptatt av å ta beslutninger som sikrer en bærekraftig utvikling.  Dette gjelder både økonomisk bærekraft miljømessig bærekraft og sosial bærekraft.