God jul og godt nyttår!

Da er det bare noen få dager igjen til jul, og 2017 er snart historie.

Vi i DP Filterteknikk AS er godt fornøyde med utviklingen firmaet har hatt i 2017. Ikke bare har salgstallene gått oppover, men vi har også kommet langt i arbeidet med å digitalisere bedriften.

Finn Nistad, som har ledet bedriften siden 1983, har gitt seg som daglig leder for DP Filterteknikk AS og overlatt roret til Geir Inge Adelsten. Finn fortsetter som arbeidende styreleder med fokus på videre forretningsuvikling.

Vi er stolt over å ha fått rammeavtaler med flere store kunder innen maskinutleie og anleggsbransjen . Det er både krevende og spennende å følge opp så store kunder, og vi vet at dette kommer til å bidra til den positive utviklingen i bedriften.

DP Filterteknikk AS er norsk representant for Donaldson Filtration, Mann+Hummel og Hifi Filtration. Med disse leverandørene i ryggen, vårt unike DP Filtersystem og ikke minst alle våre kunder, står vi sterkt rustet når vi nå går inn i 2018.

Årets julegave har vi valgt å gi til Frelsesarmeen. Det er mange som er ekstra sårbare i juletiden, og vi håper at vår julegave bidrar til å støtte det flotte arbeidet.

Da vil vi få ønske våre kunder, leverandører og alle dere andre som leser dette en flott julehelg og alt godt i 2018.

 

Hilsen

Dp Filterteknikk AS


Nyhetsarkiv