Ledig stilling som salgskonsulent

DP Filter er en av landets største selskap innen levering av filter.

DP Filter holder til på Frakkagjerd i Førresfjorden, 1 mil øst for Haugesund. Her ligger vårt sentrallager, administrasjon og DP Butikken. Firmaet har 12 ansatte. Vi er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015 for kvalitet. Vi er også kvalifisert leverandør i både Achilles JQS (ID29622) og TransQ (ID203557). 

DP Filter er autorisert norsk distributør av Donaldson Filtration, verdens største filterprodusent. Vi leverer filter fra flere andre anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Vårt markedstilpasset filterlager et av landets største. Vi har høy leveringsevne og hurtig levering.

DP Filter AS skal bli Norges beste på filterelementer og i den forbindelse ønsker vi å utvide vår salgsstab med en sulten og ambisiøs selger.

Formålet med stillingen er å styrke vår posisjon på Vestlandet innen anlegg, industri og havbruk.  Rollen vil rapportere til salgsleder. Som en del av salgsteamet i DP Filter AS vil du få en sentral rolle som kundekontakt inn mot store aktører på Vestlandet.

Hovedansvar – Hvordan vil du hjelpe oss å vokse?

Arbeidsoppgavene vil bestå av møtebooking og gjennomføring av kundemøter. Som Key – Account Manager for våre kunder har du ansvar for kontinuerlig dialog med nye kunder samt videreutvikling av eksisterende kundeportefølje.  Kundene er innen anlegg, industri, havbruk og den maritime næring.

Vi tilbyr

Kompetanseprofil – Hvilke egenskaper har du?

Er dette jobben for deg?

Vi ønsker kun henvendelse på mail og din henvendelse behandles konfidensielt også ovenfor DP Filter AS hvis ønskelig.  Søknad vedlagt CV sendes snarest og senest 10.12.2021 til james@flowit.no. Vi har en pågående screening- og intervjuprosess, så vi oppfordrer deg til å sende søknaden allerede nå. Vi ser frem til å motta søknaden din!


Nyhetsarkiv