Vi flytter lager!

I forbindelse med flyttingen til nytt lager holdes lageret og butikken stengt fra torsdag 1. desember kl. 13 og hele fredag 2. desember. Det vil ikke bli sendt ut varer i denne perioden, men DP Filtersystem og ordremottak er åpent.

Som du kanskje har fått med deg holder vi på å bygge nytt sentrallager slik at vi for plass til enda flere filter og filterløsninger. Investeringen gjør vi for å sikre bedre arbeidsforhold for våre ansatte, samtidig som vi får større mulighet til å lagerføre de filtrene du som kunde ønsker fra oss. Produktsortimentet vi i dag besitter er over 5.500 filter og 900.000 kryssreferanser.

For deg som kunde i DP Filtersystem vil det nye lageret bety enda flere tilgjengelige produkter og ikke minst en bedre oversikt. Samtidig vil det gi større muligheter for deg og oss som leverandør. Det skal sikre gode og stabile leveranser i fremtiden og vi gleder oss til å fortsette som Din Partner på filter!

Vi er selvfølgelig tilgjengelig på telefon om det skulle være noe.
52 75 40 00 | post@dpfilter.no

Fremside
Bakside
Har du ikke filteravtale med oss?
Kom i gang på dpfilter.no!

Nyhetsarkiv