DP Filter søker økonomi- og administrasjonssjef

DP Filter er en av de ledende aktørene i Norge på salg og levering av filter. Vi er i god utvikling og satser offensivt på fremtiden. Ønsker du å ta ansvar for økonomi og administrasjon i DP

Som økonomi- og administrasjonssjef i DP Filter får du en sentral, interessant og allsidig lederrolle i et godt arbeidsmiljø preget av engasjement og korte beslutningsveier.

Du vil rapportere til daglig leder. DP Filter har kontor på Frakkagjerd i Tysvær. 

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER

Som økonomi- og administrasjonssjef får du blant annet ansvar for regnskap fra A-til-Å, og oppgaver og ansvar knyttet til administrasjon og drift i DP Filter. I tett samarbeid med daglig leder vil du få være med å forme din egen stilling og arbeidshverdag, og få en nøkkelrolle i videreutviklingen av DP Filter.  

Dine sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver blir å

PERSONLIGE EGENSKAPER OG ØNSKEDE KVALIFIKASJONER 

Vår nye økonomi- og administrasjonssjef har minst to års erfaring med regnskapsføring, lønnskjøring og periode- og årsavslutning. Du er en god og omgjengelig lagspiller som bidrar til et positivt miljø og godt samarbeid mellom kollegaer. Du evner både å se detaljer og tenke helhet i en virksomhet. Det er også viktig at du trigges av å skape struktur og gode rutiner – og er flink til å prioritere og planlegge din egen hverdag.  

Videre ser vi for oss at du har

HVORFOR DP FILTER? 

Søknadsfrist: 14. desember 2023 – vi vurderer søknader fortløpende.

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM STILLINGEN? 

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY ved rådgiverne

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt. Tiltredelse etter avtale.


Nyhetsarkiv