Fosen AS er ny forhandler i Trøndelag

Vi tar et spennende skritt fremover i Trøndelag ved å ønske Fosen AS velkommen som vår nyeste forhandler. Dette betyr at kunder kan se frem til å finne våre filter og filterprodukter enda et sted i Trøndelag, hvor de kan nyte av raskere service og bedre tilgjengelighet. Dette er gode nyheter for alle som er på jakt etter pålitelige filterløsninger i regionen.

“Fosen er en veldig seriøs aktør. De har, som vi kjenner dem, høy kundebevissthet, og de jobber for at feil ikke skal forekomme. Her skal du som kunde ha gode opplevelser”, forteller Geir Inge Adelsten som er deres kontaktperson her i DP Filter.

Gasellebedrift 4 år på rad
Det er nå over 10 år siden Øystein Sæther gjorde sin hobby om til virksomhet. Med flere års erfaring innen landbruk og anlegg, satset han stort og startet opp Fosen AS. Her skulle han blant annet fokusere på salg av oljeprodukter. Dette gikk som det suste, så Fosen AS ble Gasellebedrift fire år på rad og har i dag to ansatte – han selv og selgeren Frank Hansen.

“Vi har hatt en jevn og fin vekst selv om vi kuttet ut gravemaskiner, og heller satset mer på olje. Fem år tilbake koblet vi også på filter”, forteller den daglige lederen.

Totalleverandør av olje og filter
Som ny forhandler i DP Filters forhandlernettverk opptrer Fosen nå som en totalleverandør for sine kunder. Kundeporteføljen som stort sett består av kunder innen landbruk og anlegg, og som behøver olje, kan nå også få tak i filter hos én og samme forhandler.

“Nå er vi totalleverandør for mange av de som er avhengig av service og vedlikehold på sine maskiner og utstyr. Mange av kundene setter naturligvis pris på å ha én leverandør å forholde seg til, og dermed én faktura. Dette er en «vinn-vinn-situasjon», sier han videre.

Filtersystem med kryssreferanser
Noe av det som trakk Fosen til DP Filter var filtersystemet vårt. Alle forhandlere får tilgang til dette, og det gir de gode verktøy å jobbe med – både ut mot sine kunder og for de selv som forhandler.

“Vi er veldig fornøyde med både oppfølgingen til DP Filter, og ikke minst filtersystemet som både har maskinkort og kryssreferanser. Vi har faktisk solgt mer filter enn vi hadde trodd i forkant”, sier Sæther smilende.

Avslutningsvis kunne Sæther fortelle at de i Fosen opplever DP Filter som tilgjengelig og tilpasningsdyktig. Det er vi svært takknemlige for, fordi dersom du som kunde etterspør filter, er vi raske på ballen og skaffer det du trenger. Med vårt nye distribusjonssenter har vi i tillegg mange av produktene på lager til enhver tid. Vårt mål er å være Din Partner.

Ønsker du også å bli en del av vårt forhandlernettverk? Vi har et nettverk av filterforhandlere over hele Norge, og er en av landets ledende leverandører av filter og filterprodukter til maskinentreprenører, marine, industri og transport. Vi trenger flere nye forhandlere for å dekke en stadig økende etterspørsel etter våre produkter.

Ta kontakt på telefon 52 75 40 00 eller e-post post@dpfilter.no


Nyhetsarkiv