Industri & Anlegg og DP Filter: Sammen for bedre filterløsninger 

Workx Industri & Anlegg AS, en dynamisk aktør i Harstad siden 1986, har funnet en solid partner i DP Filter. Med sitt engasjement for å tilby det beste av service, kvalitetsvarer og bredt utvalg til verksteds- og anleggsvirksomheter, har dette samarbeidet vært et viktig skritt for vekst av bedriften. 

«Takket være samarbeidet med DP Filter, kan kundene våre være trygge på at de får dekket sine filterbehov» sier Richard Larsen i Industri & Anlegg

«Vi har et bredt utvalg av kunder, fra industri- og anleggskunder til maritime virksomheter. Takket være DP Filter, kan vi nå tilby et mangfold av filterløsninger», uttaler proffselgeren i bedriften, Richard Larsen. 

Siden de startet som forhandler i 2017, og med en større satsing fra 2022 grunnet lagerføring i butikk, har bedriften styrket sin posisjon i markedet. «God service, ekspertise og et stort vareutvalg gjorde det attraktivt for oss å samarbeide med DP Filter. Samarbeidet har gått veldig bra», forteller Larsen videre.  

I tillegg til å lagerføre filter har bedriften startet med å presentere filterportalen til kundene. Den gir kundene en enkel og oversiktlig løsning for å finne akkurat det filteret de trenger. 

«Takket være samarbeidet med DP Filter, kan kundene våre være trygge på at de får dekket sine filterbehov. De kan kan stole på at vi har filter på lager, og slipper dermed unødvendig nedetid», legger han til. 

Om ikke filteret skulle være på lager, kan de alltid være trygge på at det er mulig å få tak i på kort tid. DP Filters distribusjonssenter på Frakkagjerd, like utenfor Haugesund, strekker seg over 7 500 m3. “«Innenfor disse veggene har vi et omfattende lager av filterprodukter, klare til å møte enhver kundes behov», forteller Geir Inge Adelsten som er kontaktpersonen deres her i DP Filter. 

Samarbeidet har vært mer enn bare forretningsmessig; det har gitt deres ansatte muligheten til å lære mer om filtrene, noe som gjør dem mer trygge i sin rolle som selgere. 

Workx Industri & Anlegg og DP Filter er et eksempel på hvordan riktig partnerskap kan føre til forbedret produkttilbud, økt kundetilfredshet og vekst i et konkurransepreget marked.  

Ønsker dere også å bli en del av vårt forhandlernettverk? Vi har et nettverk av filterforhandlere over hele Norge, og er en av landets ledende leverandører av filter og filterprodukter til maskinentreprenører, marine, industri og transport. Vi trenger flere nye forhandlere for å dekke en stadig økende etterspørsel etter våre produkter. 

Ta kontakt på telefon 52 75 40 00 eller e-post post@dpfilter.no 


Nyhetsarkiv