Brennstoffilter

Dagens motorer er bygget på strenge spesifikasjoner og finere toleranser. Drivstoffsystemer, pumper og dyser krever renere drivstoff for å oppnå bedre forbrenning og lavere utslipp. Det er derfor de siste fremskritt innen filter media kan utgjøre forskjellen mellom motoreffekt og motorproblemer.

Våre drivstoffiltre leverer rent, filtrert drivstoff som hindrer pumpe- og injektorslitasje.

Vi har en komplett linje av spin-on og innsatsfilter.

Forfilter

Dette er filter med stor kapasitet plassert på sugesiden av matepumpen. Disse er grovere filter som også fjerner vann fra systemet før det kommer til pumpen.

Hovedfilter

Filtrene er designet for å tåle høyere trykk enn forfilteret. Filteret  monteres på trykksiden av matepumpen. Det gir høy effektiv filtrering som er nødvendig for å fjerne de minste partiklene. systemer.

Vannutskiller filter

Vannutskillerfiltrer er produsert for å fjerne vann, partikler og forurensing fra drivstoffet uten å hindre dieseltilførsel. Det nye vannavstøtende filtermedia øker effektiviteten på vannutskilleren. Finheten i filtermedia fra 2 mikron til 30 mikron.

Våre drivstoffilter / vannseparatorer fjerner forurensning i drivstoff og fjerner vann som kan skade motoren. Donaldson Twist & Drain drenerer vann fra dieselfilteret i en enkel prosess.