Anlegg

Gravemaskin, hjullaster, dumper, veivals

DP Filter er en av Norges største leverandører av filter til anleggsbransjen. Vi tilbyr kostnadseffektive løsninger skreddersydd for de aller fleste av markedets maskiner. Vi er hovedleverandør til noen av landets største maskinentreprenører.

Med over 40 års fartstid som leverandør av filter til anleggsbransjen, har vi opparbeidet oss en enorm erfaring. Sammen med våre høyt kompetente medarbeidere, har vi utviklet vår egen kundetilpassende maskinkatalog, bestående av et enormt antall ulike maskiner. Der finner du riktig filter til din maskin  på en enkel og effektiv måte. Vi kan levere filter enkeltvis eller i komplette filterkit.

Produkter

Motoroljefilter

Donaldsons standard motoroljefiltre opprettholder smøresystemer med topp ytelse samtidig som de oppfyller de høye standardene for dagens tunge dieselmotorer.

Brennstoffilter

Donaldson-filtre for Stanadyne® Fuel Manager® FM100 drivstoffsystemer gir full dekning med færre delenumre.

Erstatningsfiltre for Racor® Fuel Systems gir deg flest muligheter – velg Twist & Drain ™ eller filtre og boller i OEM-stil.

Luftfilter

Donaldson luftfiltre med nanofiberteknologi forlenger motorens og filterets levetid gjennom overlegen beskyttelse over tradisjonelle cellulosefiltre.

Pustefilter

T.R.A.P. ™ (Thermally Reactive Advanced Protection) puster gir hurtigvirkende beskyttelse mot reservoarfuktighet og partikkelforurensning.

Hydraulikkfilter

Vi tilbyr en komplett serie med hydrauliske filterhoder og hus for applikasjoner med lavt, middels og høyt trykk. Spin-on og innsatsfiltre er tilgjengelige i et bredt spekter av filtermedier.

Forfilter luft

Vi tilbyr forskjellige forfiltre for å forlenge luftfilterets levetid og forhindre at forurensning tetter filteret ditt for tidlig.

Kabinfilter

Vi leverer mange forskjellige kabinfiltre som gir renere og sunnere kabinluft.
Pollen og skadelige stoffer inni et kjøretøy kan være mer konsentrert enn utenfor.

VASSBAKK & STOL AS

«Vi har valgt DP Filter AS fordi vi trenger en trygg, rask og dyktig filterleverandør som har kvalitet i fokus»