Industri

Trucker, lifter, kompressor, industristøvsuger

Gjennom en årrekke har DP Filter samarbeidet med den tyngre prosessindustrien om gode løsninger for å øke rullerende maskiners levetid. Ved å kombinere vår kunnskap og industriens egne erfaringer på området, har vi utviklet en rekke innovative løsninger skreddersydd for ulike deler av prosessindustrien.  

Vi kan derfor tilby et rikt utvalg av filtre som øker levetiden av ditt utstyr. Vi lager også maskinkort til industri maskiner.

Produkter

Motoroljefilter

Donaldsons standard motoroljefiltre opprettholder smøresystemer med topp ytelse samtidig som de oppfyller de høye standardene for dagens tunge dieselmotorer.

Brennstoffilter

Donaldson-filtre for Stanadyne® Fuel Manager® FM100 drivstoffsystemer gir full dekning med færre delenumre.

Erstatningsfiltre for Racor® Fuel Systems gir deg flest muligheter – velg Twist & Drain ™ eller filtre og boller i OEM-stil.

Luftfilter

Donaldson luftfiltre med nanofiberteknologi forlenger motorens og filterets levetid gjennom overlegen beskyttelse over tradisjonelle cellulosefiltre.

Hydraulikkfilter

Vi tilbyr en komplett serie med hydrauliske filter, filterhoder og hus for applikasjoner med lavt, middels og høyt trykk. Spin-on og innsatsfiltre er tilgjengelige i et bredt spekter av filtermedier.

Transmisjonfiltre

Vi tilbyr et bredt utvalg av lav-, mellom- og høytrykksfiltre, tilgjengelig i spin-on-, innsats- og tankstiler for å imøtekomme praktisk talt alle applikasjoner for transmisjon eller servostyring.

Tankfiltrering

Vi tilbyr diesel- og oljefiltreringssystemer designet for å øke utstyrets ytelse og levetid ved å fjerne skadelige forurensninger.

Ventilasjonsfilter

Ventilansjosfilter tilpasset industri miljøet. Kvalitet som unngår at støv og skitt legger seg, slik at ansatte kan puste inn god og rein luft. Vi har ventilansjosfiltre i alle kvaliteter og størrelser til de fleste formål.

QMATEC DRILLING AS

«Qmatec Drilling AS er en seriøs aktør i markedet, derfor bruker vi bare seriøse samarbeidspartnere som DP Filter AS»