Landbruk

Traktor, skurtresker, gressklipper

DP Filter har lang erfaring med levering av filter og filterkit til landbruk. Denne erfaringen gjør at vi kan tilby et bredt produktspekter – utviklet og tilpasset landbrukets behov og ønsker. Med våre filter har du garantien på at ditt utstyr blir beskyttet på en riktig måte.

Vi hjelper dere med å registrere maskinkort over deres utstyr.

Produkter

Motoroljefilter

Donaldsons standard motoroljefiltre opprettholder smøresystemer med topp ytelse samtidig som de oppfyller de høye standardene for dagens tunge dieselmotorer.

Brennstoffilter

Donaldson-filtre for Stanadyne® Fuel Manager® FM100 drivstoffsystemer gir full dekning med færre delenumre.

Erstatningsfiltre for Racor® Fuel Systems gir deg flest muligheter – velg Twist & Drain ™ eller filtre og boller i OEM-stil.

Luftfilter

Donaldson luftfiltre med nanofiberteknologi forlenger motorens og filterets levetid gjennom overlegen beskyttelse over tradisjonelle cellulosefiltre.

PowerCore® PCD

The PCD air cleaner family offers single-stage filtration in a compact unit that delivers superior filtration performance using Donaldson PowerCore® filtration technology.

Hydraulikkfilter

Vi tilbyr en komplett serie med hydrauliske filterhoder og hus for applikasjoner med lavt, middels og høyt trykk. Spin-on og innsatsfiltre er tilgjengelige i et bredt spekter av filtermedier.

Transmisjonfiltre

Vi tilbyr et bredt utvalg av lav-, mellom- og høytrykksfiltre, tilgjengelig i spin-on-, innsats- og tankstiler for å imøtekomme praktisk talt alle applikasjoner for transmisjon eller servostyring.

Tankfiltrering

Vi tilbyr diesel- og oljefiltreringssystemer designet for å øke utstyrets ytelse og levetid ved å fjerne skadelige forurensninger.

Kabinfilter

Vi leverer mange forskjellige kabinfiltre som gir renere og sunnere kabinluft.
Pollen og skadelige stoffer inni et kjøretøy kan være mer konsentrert enn utenfor.

Reilstad Landbruk AS

«Det er viktig for oss å ha en filterleverandør vi kan stole på. Du kan stole på DP Filter AS sine produkter og fagfolk.»