Marine

Skip, ferger, hurtigbåter, fiskebåter og havbruk

DP Filter er lokalisert på Vestlandet, i hjertet at norsk skips- og offshorevirksomhet. Nærhet til det maritime markedet gir oss et unikt fortrinn i utvikling av vår produktportefølje til denne næringen. DP Filter er også en av Norges største leverandører av filter til havbruksnæringen. Vi har rammeavtale med noen av landets største passasjer- og fergeselskap.

Vi lager også maskinkort til marine.

Produkter

Motoroljefilter

Donaldsons standard motoroljefiltre opprettholder smøresystemer med topp ytelse samtidig som de oppfyller de høye standardene for dagens tunge dieselmotorer.

Brennstoffilter

Donaldson-filtre for Stanadyne® Fuel Manager® FM100 drivstoffsystemer gir full dekning med færre delenumre.

Erstatningsfiltre for Racor® Fuel Systems gir deg flest muligheter – velg Twist & Drain ™ eller filtre og boller i OEM-stil.

Luftfilter

Donaldson luftfiltre med nanofiberteknologi forlenger motorens og filterets levetid gjennom overlegen beskyttelse over tradisjonelle cellulosefiltre.

Hydraulikkfilter

Vi tilbyr en komplett serie med hydrauliske filterhoder og hus for applikasjoner med lavt, middels og høyt trykk. Spin-on og innsatsfiltre er tilgjengelige i et bredt spekter av filtermedier.

Transmisjonfiltre

Vi tilbyr et bredt utvalg av lav-, mellom- og høytrykksfiltre, tilgjengelig i spin-on-, innsats- og tankstiler for å imøtekomme praktisk talt alle applikasjoner for transmisjon eller servostyring.

Sidestrømsfilter

CJC filter fjerner vann og minimerer samtidig oljeforurensningsnivået av partikler og nedbrytingsprodukter som oksidasjon, harpiks, slam og lakk.

Ventilasjonsfilter

Ventilasjonsfilter tilpasset det maritime miljøet. Lufta på havet er fuktigere enn på land, og inneholder saltkrystaller. Saltkrystallene kan føre til korrosjon på utstyr, noe som kan resultere i dyre reparasjoner og unødvendig utskifting av utstyr.

TORGHATTEN ASA

«Vi er kjempefornøyde med DP Filter AS som vår filterleverandør»