Transport

Lastebil, buss, mobil kraner, jernbane og flyplassmateriell

DP Filter leverer filter til det meste av rullende utstyr. Vi har spisskompetanse mot jernbane og rullerende utstyr på flyplasser. Når du trenger filtrering som tåler start, stopp og konstant tomgang, leverer vi filter med riktig kombinasjon av kvalitet og tekniske spesifikasjoner.

Vi har levert filter i over 40 år, og har høy kompetanse innen faget. Vår egenproduserte maskinkatalog gjør at vi kan finne riktig filter til ditt behov, basert på et minimum av opplysninger fra deg.

Produkter

Motoroljefilter

Donaldsons standard motoroljefiltre opprettholder smøresystemer med topp ytelse samtidig som de oppfyller de høye standardene for dagens tunge dieselmotorer.

Brennstoffilter

Donaldson-filtre for Stanadyne® Fuel Manager® FM100 drivstoffsystemer gir full dekning med færre delenumre.

Erstatningsfiltre for Racor® Fuel Systems gir deg flest muligheter – velg Twist & Drain ™ eller filtre og boller i OEM-stil.

Luftfilter

Donaldson luftfiltre med nanofiberteknologi forlenger motorens og filterets levetid gjennom overlegen beskyttelse over tradisjonelle cellulosefiltre.

PowerCore luftfilter

Donaldson Blue® erstatningsfiltre for Mercedes-Benz® Actros® luftrensere inkluderer Donaldsons mest avanserte luftfiltreringsinnovasjoner: PowerCore® og Ultra-Web®-teknologier.

Hydraulikkfilter

Vi tilbyr en komplett serie med hydrauliske filterhoder og hus for applikasjoner med lavt, middels og høyt trykk. Spin-on og innsatsfiltre er tilgjengelige i et bredt spekter av filtermedier.

Pustefilter

T.R.A.P. ™ (Thermally Reactive Advanced Protection) puster gir hurtigvirkende beskyttelse mot reservoarfuktighet og partikkelforurensning.

Lufttørkefilter

Våre lufttørkefilter gir overlegen beskyttelse for tunge off-road og on-road utstyr med en komplett serie av premium filtre.

Ureafilter

Vi leverer metallfrie ureafiltre som oppfyller eller overgår bransjens ytelseskrav.

Kabinfilter

Vi leverer mange forskjellige kabinfiltre som gir renere og sunnere kabinluft.
Pollen og skadelige stoffer inni et kjøretøy kan være mer konsentrert enn utenfor.

TCR

  • «Det er veldig praktisk å ha dyktige og effektive fagfolk som hjelper oss å løse våre filterbehov. Derfor bruker vi DP Filter AS.»